Het project

De nieuwe wijk Boswinkel bestaat uit 281 woningen verdeeld over 5 velden. Het woning aanbod bestaat uit koop en huur. Op dit moment zijn wij nog volop bezig met het ontwerp van de koopappartementen. De artist impressions is nog een voorlopig ontwerp. De komende periode zullen we via onze website en nieuwsbrieven meer vertellen over de appartementen, prijzen en onze planning.

Parkappartementen

Hoewel het gebouw alzijdig is ontworpen, zijn de parkappartementen voor een groot deel naar het park gericht. Op deze manier heeft men een fraai uitzicht over het groen. De appartementen op de begane grond zorgen voor directe relatie met de buurt, maar ook de verspringende balkons dragen bij aan de interactie van de bewoners onderling. Ze bieden ruimte voor een praatje met boven- en onderburen. De verdiepingshoge ramen versterken het contact tussen binnen en buiten. 

 

Verschillend aanbod

De parkappartementen zijn gelegen op de hoek van de Noord Hollandstraat en de Utrechtlaan en kijken uit over het park rondom 't Nije Terphoes. Het statige gebouw fungeert straks als herkenningspunt in de vernieuwde wijk. Het volume van het gebouw is eenduidig met grote ramen op de hoeken aan het park. Je parkeert je auto op je eigen parkeerplaats naast het gebouw en op begane grond. We komen snel met meer informatie over de verkoop van de woningen.

Verschillend aanbod

Wonen aan het park past bij jou!

ENERGIE ZUINIG

Alle appartementen worden zeer duurzaam en energiezuinig gebouwd. Zorgeloos leven in je nieuwe thuis.

COMFORTABEL

De appartementen zijn uitgerust met vloerverwarming. Dankzij het ventilatiesysteem heb je altijd frisse lucht in huis.

COMPLETE WONING

De appartementen zijn standaard uitgerust met hoogwaardig sanitair en tegelwerk van onze eigen showroom. Wil je maatwerk? Bij THUIS de showroom is alles mogelijk.

ONDERHOUDSVRIJ

Alles is gloednieuw, fijn dat je dus voorlopig geen onderhoud hebt.

Wil je op de hoogte blijven?

Aanmelden