13 oktober 2023

Verkoop in volle gang | Heb jij je favoriete woning al gevonden?

Het is eindelijk zover! De verkoop van onze 18 parkappartementen in Boswinkel is onder grote belangstelling van start gegaan. Graag delen we nog een paar belangrijke details die jou kunnen helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Verkoop in volle gang | Heb jij je favoriete woning al gevonden?

Schrijf je nu in!

Inschrijven voor je droomwoning in Boswinkel? Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen op je persoonlijke account op onze website en je inschrijving voltooien. 

Alle verkoopinformatie vind je op deze website. Bekijk hier alle verkoopdocumenten en de brochure, maar ook de technische omschrijving en nog veel meer. 

Een belangrijke herinnering: het indienen van je woonvoorkeuren (de hartjes) op onze website is een fantastische eerste stap, maar het vormt nog geen officiële inschrijving. Om kans te maken op jouw droomwoning, dien je de inschrijfprocedure te voltooien volgens de instructies (digitaal inschrijfformulier) in het online portaal. De klok tikt, dus zorg ervoor dat je dit op tijd doet. Heb je hulp nodig? Neem contact op met de makelaars. Zij helpen je graag. 

Voorrang met NEXTHome certificaat

De koop van een nieuwbouwwoning levert vaak meerdere vraagstukken op over de woning zelf, maar ook financieel. Bij Dura Vermeer laten we je er niet alleen voor staan, je krijgt je eigen team om je heen. De financiële coaches van NEXTHome, hypotheekpartner van Dura Vermeer, helpen je graag met de financiering. Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Bel naar 0186-745772 of stuur een e-mail naar info@nexthome.nl.

Voorrang met NEXTHome certificaat

Bekijk het woningaanbod en schrijf je in

Zie jij jouw toekomst in Boswinkel?

Woningaanbod