Hypotheekadvies

Het kopen van een woning is waarschijnlijk de grootste emotionele aankoop in je leven en er komt veel bij kijken. De koop van een nieuwbouwwoning levert vaak meerdere vraagstukken op over de woning zelf, maar ook financieel. Bij Dura Vermeer laten we je er niet alleen voor staan, je krijgt je eigen team om je heen. De financiële coaches van NEXTHome, hypotheekpartner van Dura Vermeer, helpen je graag met de financiering, het inrichten van je hypotheek én de verkoop van je huidige woning.

Oriënteer je en krijg voorrang

Vanaf 15 september kun je kosteloos en vrijblijvend een oriëntatiegesprek aangaan met NEXTHome. In zo’n oriëntatiegesprek wordt bekeken of een hypotheek voor jou haalbaar (qua hoogte) en betaalbaar (dat bepaal je zelf aan de hand van de maandlast) is. Bij een positieve uitslag krijg je voorrang bij de toewijzing, maar ook na de toewijzing kun je bij ons terecht.

Indien je dit wenst kan NEXTHome jouw hypotheek volledig voor je verzorgen. Een nieuwbouwhypotheek is namelijk een aparte tak van sport. De financiële coaches van NEXTHome hebben ruime ervaring in het verzorgen van nieuwbouwhypotheken en zijn volledig toegewijd aan het project Boswinkel.

DE VOORDELEN VAN NEXTHOME:

    • Korte lijnen met Dura Vermeer
    • Oplossingen voor dubbele lasten tijdens de bouw
    • Extra’s en upgrades volledig mee te financieren
    • Vergelijk van diverse duurzaamheidshypotheken
    • Advies- en bemiddelingskosten slechts € 1.375,-

Vragen?

Voor een afspraak met de financiële coaches van NEXTHome ben je altijd welkom op het kantoor in Oud-Beijerland, maar uiteraard behoort een bel- of digitale afspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken of adviesgesprekken met NEXTHome zijn kosteloos en vrijblijvend en starten vanaf 15 september. Bel/mail ons gerust. Wij helpen je graag.

Vragen?