Keuken en sanitair

Bij THUIS – de showroom richt je jouw nieuwe huis helemaal naar jouw smaak in. Wie een nieuwbouwhuis koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis inclusief luxe keuken en comfortabele badkamer. Zelfs voor een fijne vloer, sfeervolle wanden, raamdecoratie of een kast op maat kun je bij ons terecht. Bij THUIS komt alles samen. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco af te nemen.

De voordelen van THUIS

Alles onder één dak

Keukens, badkamers, wanden & vloeren, bouwkundige upgrades, raamdecoratie en maatkasten.

Uitgebreid aanbod

Je kiest uit een uitgebreid aanbod van hoogwaardige en duurzame producten

Comfortabel en compleet

Je maakt je huis comfortabel en compleet, je hoeft alleen nog maar te verhuizen

Zorgeloos kiezen

Wij denken met je mee en helpen je beslissen

Keukens

Bij THUIS is veel mogelijk om jouw droomkeuken te realiseren. Een keukenontwerp is alvast uitgewerkt in de brochure. De prijs van de keuken is opgenomen in de koopsom en het ontwerp is afgestemd op de keukenruimte van de woning. De specificaties van jouw keuken vind je ook in de brochure. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor andere werkbladen, apparatuur en opstellingen.

Keukens

Sanitair

THUIS biedt alleen de beste merken en sanitair van hoogwaardige kwaliteit. Een badkamerontwerp voor jouw woning is alvast uitgewerkt in de brochure. De prijs van de badkamer is in de koopsom verwerkt en het ontwerp is afgestemd op de badkamerruimte in de woning. De specificaties van de badkamer vind je terug in de brochure. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor andere tegels, sanitair en opstellingen.

Sanitair

Upgrade mogelijkheden

Naast de keuken en badkamer heeft THUIS eindeloze mogelijkheden om de woning aan te passen en uit te breiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor inbouwkasten, gordijnen, wand- en vloerafwerking. Dit betekent dat je alleen nog maar de meubels neer hoeft te zetten en je kunt heerlijk wonen.

Upgrade mogelijkheden
Thuis Stappen V2

Meer weten over THUIS?

Bekijk de website