15 september 2023

Oriënteer je en krijg voorrang

Ben jij geïnteresseerd in een van de 18 park-appartementen van Boswinkel? Goed nieuws! Hoewel de verkoop pas op woensdag 11 oktober start, bieden we je nu al de mogelijkheid om je te oriënteren en zelfs voorrang te krijgen bij de toewijzing van jouw voorkeurswoning. Wil je weten hoe dat werkt? We vertellen je er graag alles over!

Oriënteer je en krijg voorrang

Voor ieder wat wils

Ontdek met alle beschikbare informatie welke van de woningen het beste bij jouw voorkeuren past. Bekijk de plattegronden, prijsranges en kenmerken op de pagina woningaanbod. Daarnaast vind je hier ook alles wat je wilt weten over het aankoopproces

Maak vervolgens vrijblijvend een (digitale) afspraak voor een oriëntatiegesprek met de financiële coaches van NEXTHome. Zij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de beste financieringsmogelijkheden. Tijdens het gesprek vertelt NEXTHome je alles over de duurzaamheidshypotheek en wordt gekeken of je het appartement kunt betalen en wat de te verwachten maandlasten zijn. Zo weten wij en jij of de woning haalbaar en betaalbaar voor je is. Met een positieve uitkomst krijg je voorrang bij de toewijzing.

Bel met NEXTHome op 0186-745772 om een afspraak te maken, of stuur een e-mail naar info@nexthome.nl. 

Koop een woning met zekerheid

Wat het nog interessanter maakt, is de variatie in prijzen. Alle 18 park-appartementen in Boswinkel komen in aanmerking voor NHG-garantie. Daar zijn we trots op. Een hypotheek afsluiten met NHG-garantie geeft je namelijk diverse voordelen. 

Indien je al over een hypotheek beschikt met een aantrekkelijkere rente dan de huidige marktrente, kun je die bijna altijd ‘meenemen’. Handig! De financiële coaches van NEXTHome nemen je graag vrijblijvend mee in al je mogelijkheden waardoor je nog altijd verrast kan worden door een lagere maandlast dan verwacht. 

Vragen? Wij zijn er voor je

Bel of mail voor een afspraak met de financiële coaches van NEXTHome. Oriëntatiegesprekken of adviesgesprekken met NEXTHome zijn kosteloos en vrijblijvend en starten vanaf 15 september. Bel/mail ons gerust. Wij helpen je graag.

Hypotheekadvies