05 september 2023

Verkoopevent woensdag 11 oktober | Kom je langs?

Trots! De inloopavond van 30 augustus jl. was een groot succes. De opkomst was overweldigend en de sfeer zat er goed in. De verkoop begint op woensdag 11 oktober, maar we willen je graag voor die tijd alvast van meer informatie voorzien via onze website. Zo kun je je goed voorbereiden op de aankoop. Bovendien vertellen we je graag hoe je voorrang kunt krijgen bij de toewijzing van de appartementen.

Verkoopevent woensdag 11 oktober | Kom je langs?

Uitnodiging

Zien we jou op het verkoopevent op 11 oktober?


Op de website vind je onder het kopje 'woningaanbod' alle appartementen. Zo kun je per appartement de woonoppervlakte, indeling, ligging, buitenruimte en het aantal slaapkamers bekijken. Welk appartement is jouw favoriet?

Ook vind je op de website de antwoorden op de meest gestelde vragen. Noteer alvast 11 oktober in je agenda, want dan staat ons volgende evenement gepland: de start verkoop!

Kom als eerste de brochure ophalen en ga in gesprek met de makelaars, de ontwikkelaars van Dura Vermeer, de financiële coaches van NEXTHome en de adviseurs van THUIS - de showroom. Een avond vol informatie, inspiratie en de kans om alvast de sfeer te proeven van dit mooie project. We staan te popelen om je alles te vertellen over deze woningen en het inschrijfproces.

Wat: Verkoopevent 
Waar: ‘t Ni-Je Terphoes, Noordhollandstraat 4 in Enschede
Wanneer: woensdag 11 oktober tussen 18.30 en 20.00 uur

Goed om te weten: In de wijk worden diverse sloopwerkzaamheden uitgevoerd. Daarom kun je het beste parkeren bij Winkelcentrum Boswinkel. Volg vanaf hier de aangegeven route naar 't Ni-je Terphoes. Parkeren bij 't Ni-je Terphoes is beperkt, gelieve deze plekken beschikbaar houden voor mindervaliden. Deze parkeerplekken zijn bereikbaar vanaf de Utrechtlaan. 

Veel succes met het uitkiezen van je favoriete woning (lees hier hoe je voorrang krijgt) en graag tot dan! 

Bekijk het woningaanbod

Woningaanbod